середа, 20 грудня 2023 р.

ПРО УЧАСТЬ В ОБЛАСНОМУ КОНКУРСІ МАН " ІНТЕРВ'Ю ІЗ ЗАХИСНИКОМ"

  Триває кривава війна... Щодня ми чуємо про бої, що ведуть ЗСУ на різних ділянках фронту, про втрати ворога, про мужність наших людей. Ми знаємо про щоденний подвиг українців, які виборюють свою незалежність, відстоюють право жити на Богом даній землі. Серед нас багато героїв. Імена одних зустрічаємо у соцмережах ( на жаль, уже після їхньої смерті). Імена інших ховаються за повідомленнями про новини на фронті. 

   Кіровоградською МАН цьогоріч вперше було ініційовано конкурс " Інтерв'ю із захисником". Його мета - збереження пам'яті про  героїв цієї війни, На конкурс було надіслано 58 робіт. Компетентне журі відзначило високий рівень усіх інтерв'ю. 

   Разом з ученицями 8 класу Панченко Катериною та Авраменко Катериною взяли участь у цьому конкурсі. Тим більше, що й кандидатуру захисника на інтерв'ю запропонували мало не одночасно! Його ім'я не буду розголошувати з огляду на безпеку. Скажу тільки, що спілкування було цікавим, корисним, небанальним, щирим. А ще це можливість спробувати себе у ролі  журналіста. Дівчатам це було не просто, але дууже цікаво!

 Дякую нашим захисникам за можливість навчатися, творити, жити! 







Немає коментарів:

Дописати коментар

НАЦІОНАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ ЧИТАННЯ ПОЕЗІЇ: ВИХОВНА ГОДИНА " РЯДКИ, ОБПАЛЕНІ ВІЙНОЮ"

           Національний тиждень читання поезії цьогоріч присвячений темі " Дім". Що містить в собі це поняття? Родина, місце, де т...